MINA TJÄNSTER

Ny logotyp, stort konceptarbete, en powerpoint som behöver kärlek eller en fasad som ska kläs in? Med min långa erfarenhet från reklam- och eventbyråer så producerar jag effektivt formsäkert material med trygg hand och stor omsorg. Jag är utbildad originalare och har god formkänsla såväl som stort tekniskt kunnande kring tryck och originalframställan. Jag är van att ha direktkontakt med slutkund och min inneboende projektledare har lätt för att strukturera arbetet och ta hand om hela produktionskedjan, från att sätta tidplaner, ta fram koncept och skisser till att leverera färdiga original.

Färgpalettprover

FORM & ORIGINAL

Styrkan ligger i att lyssna in vad ni som kund önskar och behöver och att överträffa era förväntningar med formstark och säker leverans som lyfter ert varumärke. Jag gör allt från er nya logotyp till hela konceptuella arbeten.

PROJEKTLEDNING EVENT

Driven & kreativ administratör med ordning och reda gör mig till en uppskattad projektledare. Flertal roller som projektledare i bagaget, bland annat från eventbolaget Eventyr, Stockholmsmässan samt Svenska Turistföreningen. 


DSC03518_fixad_smile_small.png
Conference Crowd

POWERPOINT

Jag har hjälpt åtskilliga företag med tydlig och kraftfull kommunikation genom att skapa powerpointmallar från grunden anpassade till företagets profil eller att tvätta befintliga presentationer. Efter många års arbete med Event så har jag god inblick i hur en presentation kan förstärka budskap och fungera på scenen. Jag hjälper er till skarpa presentationer som fångar era deltagares uppmärksamhet!

KONCEPT & IDÉER

En ny infallsvinkel i ett projekt är ibland precis vad som behövs för att komma framåt. Jag har ett starkt entreprenörsdriv och stor förmåga att hitta kreativa lösningar, idéer, koncept och paketeringar som får er att växa. Använd mig som bollplank, idéspruta och kreatör i stort som smått!

Kreativt arbete