top of page

PERSONLIG TIMEOUT

Att välja en väg av passion & balans

År 2017 tog det stopp för mig. Symptomen både psykiskt och fysiskt var tydliga, jag var på väg att bli rejält utmattad. Jag fick ta en Time Out. En period som var tuff men också en möjlighet att fundera över vad jag värderar och behöver i livet. Ett par år senare är jag enormt tacksam. Min personliga time out fick mig att våga göra rokad i livet. Jag sa upp mig. Jag startade eget.
Under min process av förändring så landade jag i att jag behöver balans, frihet, tid för träning och återhämtning – TIME. Jag älskar och tror på kraften i allt som genererar rörelse och jag mår bäst när jag får vara ute – OUT. Min egen Time OUT blev en vändpunkt som jag är tacksam för och som ledde mig mot viktiga förändringar i livet, in på nya stigar. Där är också svaret varför mitt företag fick namnet Time OUT production.
Några år efter min mentala krasch kan jag konstatera att det egna företaget TimeOUT Production gått långt mycket bättre än jag vågat hoppas och jag har fått komma i kontakt med otroligt många spännande uppdrag inom såväl grafisk produktion som projektledning. Dessutom får jag möjligheten att balansera livet mellan träning och hälsa och jobb med alla spännande uppdrag jag är involverad i. Jag har vuxit som person och entreprenör och lär mig dagligen av utmaningarna i att vara min egen chef, ekonom, vaktmästare, it-tekniker och marknadsstrateg – kort och gott – livet som egenföretagare. Tacksam för alla otroligt fina företag jag får jobba med och fortsatt energiskt nyfiken på nästa uppdrag!

DSC03518_fixad_smile_small.png
Om & CV: Biografi
DSC03528_annaclose_small_edited.jpg

MITT CV

Arbetslivserfarenhet

FRILANS - ORIGINAL, GRAFISK PRODUKTION, EVENTPROJEKTLEDNING

Time OUT Production

Mars 2017 - Nu

Frilans & konsultuppdrag inom grafisk formgivning, original, produktionsledning samt
eventprojektledning på egna företaget TimeOut Production. Korta och långa uppdrag. Se portfolio för urval. 

PROJEKTLEDARE VANDRING

Svenska Turistföreningen

Maj 2021 - mars 2022

Konsultuppdrag att projektleda vandringens dag samt utvärdering och utveckling av STFs signaturleder.

ORIGINALARE

Minnesota Communication

Augusti 2018- oktober 2019

Originalproduktioner som konsult för flertalet större event samt annonser, magasin mm. 

  • Vattenfall för VM i Åre

  • Magasin för Landshypotek Bank

  • Flertal stora event 

KONCEPT & PROJEKTUTVECKLARE

Svenska Turistföreningen

Oktober 2018- juni 2019

Konsultuppdrag att konceptutveckla Barnens turistbyrå, Hajka och integrationsprojektet Tillsammans samt projektledning för vandringsprojektet Signaturlederna.

ART DIRECTOR & EVENTPROJEKTLEDARE

Eventyr AB 

April 2014 - dec 2017

Koncept och grafisk form för samtliga Event på Sveriges ledande eventbyrå, från koncept och ide till inramning på plats så som scendekor och presentationer på scen. Projektledde även själv flertalet stora internationella event med stor framgång och nöjda kunder. Även bemanningsansvarig för Eventyrs guidestyrka.

GRAFISK FORMGIVARE & PRODUKTIONSLEDARE

Reklambyrån Tomorrow

Oktober 2012 - April 2014

Formgivning och produktionsledning, årsredovisningar, magasinsformgivning, köpcentrum-marknadsföring, B2B, annonser, grafiska profiler och sociala medier.

ORIGINALARE

Reklambyrån Railway

April 2012 - Oktober 2012

Grafisk formgivare för större magasinsproduktioner och kampanjer inom B2B och kommersiellt.

EVENT COORDINATOR

Stockholmsmässan AB
Augusti 2000 - April 2012

Projektledning och koordinering på Stockholmsmässans marknadsavdelning. Delaktig i planering, utveckling och genomförande av flertalet stora produktioner som tex Stockholm Furniture Fair, Nordic Light Fair, Antikmässan, Formex och Nordiska Trädgårdar.

Om & CV: CV
bottom of page