top of page

URVAL AV PROJEKT

Några av alla projekt som jag är tacksam över att jag fått förtroendet att jobba med!

ARMÉN 500 ÅR

Projektledare för OneMed, Juni 2023

När Svenska armén firade 500 år skapade OneMed en omfattande & lärorik utställning med prehospital vård. Tillsammans med fantastiskt team på OneMed skapade vi en stor utställningsyta på Gärdet i Stockholm i samband med firandet av Armén 500 år. Över 100 000 besökare kom till Gärdet och vår monter blev mycket uppskattad. Tillsammans med Fabella skapade vi en interaktiv ljudguide om tog med besökaren runt på olika lärorika stationer i prehospital vård, från skadeplats till avancerad vård. Kopplat till rundvandringen fanns ett quiz som gav besökaren en mjukglass. På plats hade vi statister och skådespelare från Casualty Resources som iscensatte skadescenarion. Högt fokus på interaktion, att dela kunskap och att låta besökare prova på livräddande moment. Min roll var att projektleda eventet från planering till genomförandet samt att producera allt grafiskt material. 

BILDBANKSFOTOGRAFERING VÅRDBILDER

Projektledare & Kreativt ansvarig, OneMed, mars 2023

Våren 2023 var det dags att utöka bildbanksmaterialet ytterligare med vårdbilder för OneMed för att spegla flera olika åldrar och segment inom vården. Casting av flertal statister, kreativt ansvarig för bildidé och säkerställande av leverans. Tillsammans med fotografteam från Pmagi skapade vi en riktigt stark bildleverans! 

Portfolio & Case: Tjänster
Casebild från fotografering
Middag med filmgala

PROJEKTLEDNING BILDBANKSFOTOGRAFERING

KUND: OneMed

Fotografering av Employer-brandingbilder på OneMeds olika kontor samt lager i en fototurné under en vecka. Högt fokus på att skapa bilder i full synk mot företagets grafiska profil. Projektledarrollen innehöll allt från omfattande praktiskt planering till casting av statister, kreativ bildidé "Shotlist" samt säkerställande av leverans på plats tillsammans med fotograf från Pmagi. Bildmaterialet är ett led i att utveckla företagets bildbank och websida i samband med introduktion av ny grafisk profil. 

PROJEKTLEDNING MEDARBETARKONFERENS

UPPDRAG FÖR: STF, Svenska Turistföreningen

Projektledning av medarbetarkonferens för Svenska Turistföreningen. Rollen omfattade allt från bokning av anläggning till att ihop med ledningsgruppen sätta koncept och kreativt upplägg, planering och genomförande. Närmare 300 medarbetare deltog i konferensen som innehöll konferenspass, föreläsningar, filmaktivitet, galamiddag & fest. Konferensen fick mycket höga betyg från deltagarna.

KuststigenRamsvikTB_76I0300- Photo Cred Lukasz War.png
regissör1_edited_edited.jpg

PROJEKTLEDARE VANDRING STF

Projektledare för vandring och utveckling av STFs Signaturleder samt vandringens dag.

Uppdraget omfattade utvärdering av befintliga vandringsleder samt inval och utveckling av nya signaturleder. I rollen ledde jag en projektgrupp och hade en stor mängd kontaktytor mot olika ledhuvudmän, kommuner och andra intressenter runt om i landet. Våren 2022 lanserades resultatet av projektet med flertal nya vandringspärlor runt om i landet, bland annat Signaturled Stockholm som jag tillsammans med en kollega på STF kom på idén till. Extra stolt att se denna realiseras.

PROJEKTLEDNING BILDBANKSFOTOGRAFERING

KUND: OneMed

Inför uppdraget skötte jag projektledning, kravställning och kreativ bildidé samt upphandling av fotoföretag och casting av modeller i tight samarbete med fotoföretaget Pmagi. På plats var jag en viktig länk att säkerställa att vi fick till de bilder som önskades och med rätt färgsättning, rätt kombination av modeller, rekvisita och känsla. Bildbanksbilderna togs i samband med rebranding av OneMed där jag även skapat den nya grafiska profilen. 

samtit4.jpg
nygrafiskprofil.png

MÄSSOR

Projektledare mässor, OneMed, 2023

Projektledning och monterkoncept inklusive grafisk produktion för OneMed inför flertalet mässor inom vårdsektorn, bland annat: Framtidens hälsa och sjukvård, Samtit, Vitalis samt Kirurgiveckan och Medicinteknikdagarna.

REBRANDING & NY WEB

Grafisk formgivare, OneMed, 2022 - 2023

Jag fick uppdraget av OneMed att lyfta varumärket till ett modernare utseende. En ny grafisk profil togs fram med nya fräscha färger, typsnitt samt ikoner. Implementationen av de nya grafiska direktiven har skett succesivt i organisationen och jag har löpande bistått med nya mallar och enheter utifrån behov liksom flertalet bildbanksfotograferingar. Under 2023 har jag bistått webavdelningen med formgivning av ny websida för OneMed i enlighet med de nya grafiska riktlinjerna.

Portfolio & Case: Tjänster

PORTFOLIO

Urval av alla roliga produktioner jag fått vara med och formge och göra original till under åren. Kontakta mig så hittar vi en lösning för hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig!

Portfolio & Case: Text
Portfolio & Case: Arbete
bottom of page