top of page

PORTFOLIO

Urval av alla roliga produktioner jag fått vara med och formge och göra original till under åren. Kontakta mig så hittar vi en lösning för hur jag på bästa sätt kan hjälpa dig!

Portfolio & Case: Text
Portfolio & Case: Arbete

CASE

Urval av uppdrag jag fått förtroendet att arbeta med.

Portfolio & Case: Text
regissör1.png

PROJEKTLEDNING BILDBANKSFOTOGRAFERING

Regissör och kreativt ansvarig vid bildbanksfotografering.

Inför uppdraget skötte jag projektledning, kravställning och kreativ bildidé samt upphandling av fotoföretag och casting av modeller i tight samarbete med fotoföretaget. På plats var jag en viktig länk att säkerställa att vi fick till de bilder som önskades och med rätt färgsättning, rätt kombination av modeller, rekvisita och känsla. Bildbanksbilderna togs i samband med rebranding för ett större företag och leveransen blev mycket  lyckad.

KuststigenRamsvikTB_76I0300- Photo Cred Lukasz War.png

PROJEKTLEDARE VANDRING STF

Projektledare för vandring och utveckling av STFs Signaturleder samt vandringens dag.

Uppdraget omfattade utvärdering av befintliga vandringsleder samt inval och utveckling av nya signaturleder. I rollen ledde jag en projektgrupp och hade en stor mängd kontaktytor mot olika ledhuvudmän, kommuner och andra intressenter runt om i landet. Våren 2022 lanserades resultatet av projektet med flertal nya vandringspärlor runt om i landet, bland annat Signaturled Stockholm som jag tillsammans med en kollega på STF kom på idén till. Extra stolt att se denna realiseras.

Portfolio & Case: Tjänster
bottom of page